Zakaj izbrati nas


Čeprav smo majhno podjetje, pa je okvir našega dela zelo širok. Pri izvedbi nalog sodelujemo s strokovnjaki iz različnih področji: organizatorji poslovanja, pravniki delovnega in odškodninskega prava, strokovnjaki s področja računovodstva, biologi, sanitarnimi in zdravstvenimi strokovnjaki, zunanjimi presojevalci za sisteme ISO...
Vizija


Največja napaka, ki jo lahko podjetnik stori je, da poslovanje ne dojema povezano. Za večino lastnikov so proizvodnja, kadrovanje, varstvo pri delu, računovodstvo... vsebinsko ločene aktivnosti. Organizacija poslovanja v skladu s stanardom ISO 9001 pa kaže, da je poslovanje potrebno obravnavati kot celovit nepretrgan proces.

Vse prepogosto lahko slišimo: najprej je potrebno nekaj ustvariti, ostalo pride kasneje. Perspektivno proizvodnjo lahko zaduši marsikaj: neustrezni kadri, ki povzročajo več težav, kot ustvarjajo koristi. Visoke odškodnine zaradi poškodb pri delu. Kazni zaradi nestrokovnega marketinga in nepoznavanja zakonskih zahtev evropskega trga (CE).

Varstvo pri delu se začne z ustrezno pogodbo o zaposlitvi, kjer so poleg obveznosti delodajalca zapisane tudi obveznosti delavca. Vzgoja delavca se začne z uvodnim razgovorom, nadaljuje pa skozi interno zakonodajo, ki poleg sankcij opredeljuje tudi nagrajevanje in motivacijo delavca.